Geschiedenis:

De Koriander is al ruim 30 jaar de leverancier van mooi assortiment natuurvoeding. Maar al voor die tijd  werd er op de Hammerhof biologisch dynamische kaas verkocht. Har en Hilde Peters maakten jarenlang heerlijke demeter boerenkaas.  In een kleine winkel, werd de kaas en een groeiend assortiment aan andere producten verkocht.

In 1991 nam Ingrid de winkel over.  Het assortiment werd aangepast aan de vraag van klanten. In 1995 stopten Har en Hilde met het maken van kaas.  De winkel verhuisde naar een ander deel van de boerderij.  De nieuwe veel ruimere winkel bood de mogelijkheid om het assortiment flink uit te breiden. Ook het aanbod van groenten en fruit groeide gestaag. Het feit dat wij alleen op vrijdag en zaterdag geopend zijn heeft als voordeel dat de aangeboden groenten en fruit je toelachen tijdens de openingsdagen.  Klanten waarderen het ‘versmarkt’ idee achter onze winkel. Steeds meer mensen weten de weg naar onze winkel te vinden.

Wij doen ons best ons enthousiasme voor een mens, dier en milieuvriendelijke manier van voedselproductie op onze klanten over te brengen.

groenten